MSC Euribia | Croaziera Fiordurile Norvegiei

7.300 lei

Data plecării 26 august 2023
Data întoarcerii 02 septembrie 2023

1,499 euro / persoana

Descriere

ITINERAR

26 august 2023, Kiel
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si zbor catre Hamburg. Transfer la Kiel si imbarcare pe MSC Euribia, cea mai noua si inovatoare nava a MSC Cruises.

27 august 2023, Copenhaga
Copenhaga este, fara niciun dubiu, cea mai primitoare capitala a Europei de Nord! De la curajosii vikingi, la castele antice si palate, la stradute pavate, case din lemn si o anumita sculptura a Micii Sirene, Copenhaga este o poveste moderna cu final fericit. Coloratul cartier Nyhavn cu cafenele si restaurantele sale, Palatul Amalienborg sau resedinta de iarna a regilor danezi, Gradinile Tivoli – cel mai faimos parc de distranctii din Danemarca sunt doar cateva din minunile Copenhagai!

28 august 2023, Navigare
Azi navigam! Timp din belsug pentru a vedea un spectacol de teatru sau sa ne relaxam la SPA sau sa savuram un cocktail delicios intr-unul din barurile de pe nava!

29 august 2023, Hellesylt/Geiranger
O destinatie care pune accentul pe natura, zona Fiordului Geiranger este una iconica, presarata cu cascade spectaculoase si cu ferme – acum parasite – care amintesc de un alt fel de viata. Considerat a fi unul dintre cele mai frumoase fiorduri din lume, Geiranger este inclus in lista patrimoniului mondial Unesco.

30 august 2023, Alesund
Faimos pentru arhitectura sa art nouveau, Alesund este unul dintre cele mai frumoase orase port din Norvegia – cladiri cu turnuri elegante si varfuri ascutite pot fi vazute marginind strazile centrului vechi. Totodata este unul dintre cele mai importante porturi de pescuit din Norvegia si cel mai mare furnizor de cod uscat din lume.

31 august 2023, Flaam
Un satuc minunat, cu doar 400 de locuitori, inconjurat de munti cu crestele inzapezite, presarati cu cascade si ferme izolate. Flaam se lauda cu cel mai dramatic traseu de cale ferata din Europa, o ora in care se parcurg 20 de km printre stanci, chei, tuneluri, cascade si natura salbatica, trenul urcand prin Valea Flaam pana la platoul Myrdal.

01 septembrie 2023, Navigare
Zilele pe mare inseamna o multitudine de activitati cu echipa de divertisment. Diverse concursuri si lectii de dans, de gatit sau origami. Doar sa cititi cu atentie programul, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!

02 Septembrie 2023, Kiel
Debarcare de pe MSC Euribia, transfer la aeroportul din Hamburg si zbor catre Bucuresti.

NEWSLETTER
Dacă vrei să fii printre primii care află ce mai "gândesc", abonează-te și tu la newsletter